garage jagt vakantie check


Vakantie check


Bandenprofiel, accu, verlichting, ruitenwissers, enzovoort. Met de vakantiecheck wordt uw auto op 46 punten gecontroleerd. Een veilig idee voordat u op vakantie gaat.


U krijgt een prijsopgave voor de vakantiecheck, waarbij uw auto op 46 punten wordt gecontroleerd die belangrijk zijn in de zomer en op vakantie; bandenprofiel, accu, verlichting, vloeistofniveau, ruitenwissers etc. Voorkom pech onderweg naar uw vakantiebestemming. Laat daarom altijd uw auto checken voor u op vakantie gaat!


Tip: combineer de vakantiecheck eens met een aircocheck (die niet standaard bij een onderhoudsbeurt is inbegrepen). Een optimaal functionerende airconditioning zorgt voor circulatie van schone en frisse lucht en ‘s zomers is de temperatuur in de auto altijd aangenaam.


Veelgestelde vragen over “Vakantiecheck”


Wordt mijn airconditioning ook gecontroleerd?

Nee, de airconditioning is niet standaard bij de vakantiecheck inbegrepen. Wij bevelen u dan ook aan de zomercheck te combineren met een aircocheck. Een optimaal functionerende airconditioning zorgt voor circulatie van schone en frisse lucht en ‘s zomers is de temperatuur in de auto altijd aangenaam.


Wat wordt er allemaal gecontroleerd als ik de vakantiecheck laat uitvoeren?

Tijdens de vakantiecheck wordt uw auto gecontroleerd op 46 punten. Onder andere: bandenprofiel, accu, verlichting, vloeistofniveau, ruitenwissers. Eventuele reparaties die voortvloeien uit de check voeren we natuurlijk pas uit na uw goedkeuring. Dit zijn kosten die er extra bijkomen.


Zijn de onderdelen die eventueel vervangen dienen te worden bij de prijs inbegrepen?

Nee, het vervangen van eventuele onderdelen is niet in de prijsopgave mee berekend. Dit zijn kosten die er extra bijkomen.


Openingstijden

Ma tot Vr 8.00 tot 17.00 uur

* Za 9.00 tot 14.00 uur

* Of op afspraak

Contact

Garage Jagt Emmen

Michael Strogoffstraat 5

7821 AL Emmen

T: (0591) 61 48 46

E: info@garagejagt.nl